Alleen de juiste vraag aan de juiste persoon geeft het juiste antwoord!

Veel gestelde vragen

Rijke mensen zijn gezonder

Onderzoek laat zien dat mensen met lage(re) inkomens vaker onvolwaardige maaltijden gebruiken.
Vaker overgewicht hebben (ook de kinderen vanaf 2 jaar al).
Minder vaak de tandarts of mondhygiëniste bezoeken.
Vaker roken.
Zwaarder werk verzetten met als gevolg meer rugklachten en arbeidsongeschiktheid.

Welvarender mensen besteden meer geld aan kwalitatief betere voeding.
Hebben vaak meerdere sporten (ook de kinderen).
De woningen zijn vaak ruimer, waardoor ieder een eigen slaapkamer heeft wat minder stress veroorzaakt.
Men werkt (veel) minder uren en besteed meer tijd aan hobby’s en vrije tijd.

De kans op een extra €1000 euro per maand

Is voor 95% van de werknemers uitgesloten! Absoluut geen kans, zelfs al werkt men nog 30 jaar door.

Ieder jaar tussen de 30.000 en 50.000 mensen wereldwijd

Behalen het niveau waarbij ze iedere maand tussen de €2000 en €3000 per maand extra verdienen met deze formule.

Wat zou een extra €500 per maand euro voor u betekenen?

Meer dan 65% van de gezinnen zou de schuld van de hypotheek willen aflossen.
Daarna af en toe op vakantie naar een mooie bestemming.
Het onderhoud van de auto en het huis wordt vaak genoemd.
Net als het betalen van achterstallige rekeningen.
Gewoon ook eens mooie kleding kopen, zonder te wachten op de uitverkoop.

Telegraaf 2 Oktober 2015

Bijna niemand wil tot 65 of zelfs tot 70 jarige leeftijd werken.
Bijna iedereen zal dit echter moeten volhouden omdat men financieel het zich niet kan veroorloven om eerder te stoppen (zelfs niet na 45 jaar werken).
Bijna niemand denkt de baan van vandaag nog te zullen hebben over 20 jaar.
Bijna niemand verwacht dat het werk makkelijker zal worden.
Bijna niemand verwacht dat het inkomen nog significant zal gaan stijgen.

Waarom doe niet iedereen dit als het zo eenvoudig is?

Mensen zijn zulke angsthazen. Helaas geen logisch denkende analytische wezens! De angst voor vernieuwing (lees verbetering van hun hele leven), was in de slavernij-periode voldoende voor velen om te blijven op de plantage. Geen eigen keuzes, geen eigen beslissingen, geen eigen verantwoordelijkheden. Ondanks slaag en lage betaling en geen toekomst bleef men in de zekerheid (ellende) van de dag.

Door moeten werken tot 70!, terwijl men intelligent genoeg is om te weten dat dat nooit zal lukken, men weet dat het pensioen onvoldoende zal zijn, de financiële zorgen van iedere dag, dromen die nooit zullen uitkomen: men blijft hangen in de ‘zekerheid’ van de dag.

Men noemt het al 56 jaar een piramide?

Dat klopt! Men verwart de tekening van het bedrijfsplan al sinds 1959 met de oneerlijke piramide van geldspelen.
(In een geldspel legt men hoge bedragen in, waarbij de bovenste dat geld ontvangt. Deze spellen zijn verboden.)
Honderden regeringen en economen hebben in de afgelopen decennia de formule omarmt, zagen de kans voor hun burgers, maar de gewone burger heeft het oude denkbeeld/opinie onbewust vastgehouden.
De enige plaats waar men nog legaal een piramide kan zien zijn bedrijven waar de directeur/eigenaar het meest verdient. Iedereen lager in de keten verdient minder en heeft ook niet de kans om “de bovenste” te worden.

In onze formule is er altijd iemand die u gaat begeleiden. Deze persoon zal op dit moment meer verdienen dan u, simpelweg omdat hij/zij al is begonnen met de opbouw van het netwerk. Dit zal ook op uw werk zo zijn. Echter deze coach gaat u helpen om hetzelfde of zelfs meer dan hij/zij te gaan verdienen. Iets wat in het bedrijfsleven ondenkbaar is. Dit gebeurt dan ook zeer regelmatig en u zult merken dat uw coach u desondanks zal blijven steunen. De coaches zijn meestal al zeer succesvol, waardoor u door experts wordt bijgestaan. (In het normale bedrijfsleven zal de succesvolle eigenaar geen tijd in uw groei steken en zou hij het doen dan zouden daar hoge bedragen voor moeten worden betaald.)

Waarom geen financiële risico’s?

Goede vraag! Het opstarten van een onderneming vergt normaliter een startkapitaal, maar daarna nog vaak tienduizenden euro’s aan inventaris, voorraad, verzekeringen en bijkomende kosten. Deze schulden worden de meeste ondernemingen fataal in de eerste 5 jaar.

U blijft gewoon werken bij uw baan of bedrijf. En uw investeringen bedragen tussen de 200 en 1000 euro per jaar. Van dit bedrag is het grootste aandeel het volgen van trainingen en congressen waar u opgeleid wordt tot succesvol ondernemer. Een talencursus kost meer!

Hoeveel tijd per week raadt u aan?

Let op! Succes is de definitie van iemand die zijn doelen bereikt. Pas wanneer wij weten wat uw doelen zijn en in welk tijdspad u die wilt behalen is een goede planning mogelijk.
Zie het als het behalen van uw rijbewijs, of uw duikbrevet of het ontmoeten van uw grote liefde.
Wanneer die doelen belangrijk zijn voor u, zult u in korte tijd snel willen slagen.

De zeer succesvolle mensen in dit bedrijf hebben vaak in de eerste 6-12 maanden rond de 10-15 uur per week gebruikt om zichzelf te ontwikkelen en snel te groeien qua inkomen. En altijd deden ze dit naast hun baan en andere verplichtingen. Hun motto: “als ik 8-10 uur per dag kan werken voor de droom van mijn werkgever, kan ik ook 2 uur per dag voor mijn eigen dromen werken”.

Waarom falen mensen?

Wat zou daarop uw eigen antwoord zijn? In ons bedrijf heeft dat hetzelfde reden als in alle facetten in het leven.
Te weinig inzet, te snel opgeven, te weinig advies aannemen en opvolgen, te weinig karakter, gebrek aan zelfvertrouwen en leiderschap, te weinig commitment naar de de eigen dromen, luisteren naar de verkeerde raadgevers (uw buurman of goede vriend die u belachelijk maakt, terwijl ze zelf niets presteren) en vele andere redenen.

Wanneer men nergens aan begint kan met ook niet falen denkt u? Dat is sterk afhankelijk van de evaluatie van uw leven wanneer u over 30 jaar pensioneert.
In onderzoeken blijkt dat het merendeel van de gepensioneerden graag andere keuzes zou hebben gemaakt, en een veel mooier leven had willen hebben.
In de bijbel wordt beschreven dat wie zijn leven niet gebruikt om het allerbeste uit zijn/haar Talenten te halen in de ogen van God faalt, omdat er grotere doelen zijn dan op de bank tv kijken en ouder worden. (Matteüs 25: 14 – 30)

Start Building Your Future Today!